İZMİR / KONAK - Barbaros Hayrettin İlkokulu

Barbaros Hayrettin İlkokulu

Adres
BOĞAZİÇİ MAH. B.HAYRETTİN PAŞA CAD. BAR.HAYRETTİN ORTA OKULU BLOK NO: 1/2 KONAK / İZMİR
Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir okul olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2015-2016 Fiziksel Etkinlikler Yarışmalarında 4.sınıf halat çekme yarışmasında okul takımımız 1. olmuştur. 3.Sınıf halat çekme yarışmasında okul takımımız 2. olmuştur. 1.Sınıf çift ayak zıplama yarışmasında okul takımımız 3. olmuştur. Bebestad Atletizm Oyunları Yarışmasında 2.Sınıflar Kategorisinde okulumuz 2. olmuştur.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Konak YKM önünden hareket eden Konak- Çobançeşme (46 numaralı) ve Konak-Çınartepe(42 numaralı) belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.
Yaklaşık 5 km
Proje Çalışmaları
Okullar Hayat Olsun Projesi, Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi, Okul Gelişim Modeli Projesi, Fatih Projesi